Ondersteuning verkrijgen

Als u geen oplossing voor uw probleem vindt in de documentatie van het programma of in één van de andere informatiebronnen over het programma, adviseren we u contact op te nemen met de Klantenondersteuning. Bezoek de website Kaspersky Support om contact op te nemen met onze experts die uw vragen over de installatie en het gebruik van het programma zullen beantwoorden.

Lees eerst de regels voor ondersteuning voordat u contact opneemt met de Klantenondersteuning.